İmalat Programı SmartPlus Üretim
İmalat Programı SmartPlus Üretim

İmalat Programı SmartPlus Üretim ile bütün imalat süreçleriniz için tek çözüm... İmalat Programı SmartPlus Üretim ile bütün üretim süreçlerinizi takip edebilir, üretkenliğinizi artırabilir, maliyetlerinizi kontrol altında tutarak işinizin rekabetçi ortamında rakiplerinizden bir adım öne geçebilirsiniz. Sizler için hazırlanmış son teknoloji ve esnek yapıdaki programımız ile yapabilecekleriniz.

İMALAT SATIŞ SİPARİŞ KARTLARI

İMALAT SATIŞ SİPARİŞ KARTLARI

Tek ekrandan gelen siparişe yada stok için yaptığınız imalata ait tüm detayları kaydedebilir, imalat reçetelerine kadar gerekli detayları tanımlayabilirsiniz. Tanımladığınız tüm veriler imalatın her aşamasında kullanılabilir. Renk beden bileşen kombinasyonları sayesinde sipariş adetlerini birkaç tıklamayla oluşturabilirsiniz. Siparişinize resimler ekleyebilir, açıklamalar tanımlayabilirsiniz. Tedarik plan desteği ile otomatik tedarik planları oluşturabilirsiniz.

İMALAT MALİYET PLANLAMA

İMALAT MALİYET PLANLAMA

Taslak maliyetlendirme işlemi ile kurallara bağlı kalmadan malzeme ve operasyon tanımlarınızı girerek dakikalar içinde bir modele ait ön maliyet detayınızı oluşturabilir, hedef sipariş miktarına göre karlılık hesabı yapabilir, iplik başlayarak kumaş maliyeti detayınızı tanımlayabilir, dövize göre kur çalışabilirsin- iz. Resimler ekleyerek de detaylandırabileceğiniz maliyet taslağı üstünde sonradan netleşen gerçekleşen değerlerinizi de kaydederek planlanan/gerçekleşen verilerinizi mukayese edebilirsiniz.

İMALAT TEDARİK PLANLAMA

İMALAT TEDARİK PLANLAMA

Müşteri siparişiniz için gerekli olan kumaş reçetenizi detaylandırabilir, pastal en-boy-gramaj verilerini tanımlayarak otomatik hesaplayıcı sayesinde saniyeler içinde reçete hesaplarınızı oluşturabilirsiniz.

İMALAT SATIN ALMA ÜRETİM EMRİ

İMALAT SATIN ALMA ÜRETİM EMRİ

Taslak maliyetlendirme işlemi ile kurallara bağlı kalmadan malzeme ve operasyon tanımlarınızı girerek dakikalar içinde bir modele ait ön maliyet detayınızı oluşturabilir, hedef sipariş miktarına göre karlılık hesabı yapabilir, iplik başlayarak kumaş maliyeti detayınızı tanımlayabilir, dövize göre kur çalışabilirsiniz. Resimler ekleyerek de detaylandırabileceğiniz maliyet taslağı üstünde sonradan netleşen gerçekleşen değerlerinizi de kaydederek planlanan / gerçekleşen verilerinizi mukayese edebilirsiniz.

İMALAT DEPO YÖNETİMİ

İMALAT DEPO YÖNETİMİ

Etkin depo yönetimi sayesinde tek ekran üzerinden mal kabulü, taşıma, stokdeğişimi işlemlerinizi yapabilir, irsaliye kesebilirsiniz. İmalat hareketlerinizde İmalat Programı SmartPlus Üretim sizin yerinize depo stoklarını düşer, üretilen malları eksilterek reel stokkontrolünüze yardım eder.

İMALAT KESİM

İMALAT KESİM

Kesim ekranından istediğiniz renge, bedene, tarihe göre kesim adetleri tanımlayabilir,bu işlemleri farklı fason merkezlerinde gerçekleştirebilirsiniz. Kesim kartları için reel kesim bilgileri pastal sarf bilgiler vb. tüm detayları tanımlayabilirsiniz. İmalat Programı SmartPlus Üretim, kesilen kumaşlarınızı depolarınızdan tüketilen miktarlarda otomatik olarak düşerek etkin stok yönetiminize yardım eder. Sipariş kartına bağlı kesim föyleri hazırlayabilirsiniz.

İMALAT PARÇA İŞÇİLİK

İMALAT PARÇA İŞÇİLİK

Sipariş, renk, beden, operasyon(baskı-nakış vb.), fason iş merkezi, tarih bazında işçilik adetlerinizi takip edebilirsiniz. Fiyat anlaşmaları yapabilir, sınırsız operasyon, sınırsız fason iş merkezi ile çalışabilirsiniz. Adetlerinizi sağlam, sakat, defolu olarak girebilir, raporlar ile oranlarınızı kontrol edebilirsiniz.

İMALAT YÜKLEME & SEVKİYAT

Siparişlerinizi birden çok tarihe göre renk-beden bazında sevk edebilir, yükleme adetlerinizi tanımlayarak siparişlerinizin durumlarını izleyebilirsiniz